Friday, 1 January 2010

happy new year

Posted by ida at 08:31 Links to this post
alhamdulilah.. akhirnya masih ada gak kesempatan untukku menghirup udara di tahun 2010..
dah lama sangat2 tak jenguk dis blog.. rindu tu dah menggunung tinggi but bila dah buka blog tak taw lak nak tulis p..

aku bukan lah sang penyair yang bijak merangkai kata, yang bijak bermadah puisi nan indah.. aku hanyalah ida yang menulis apa yang ingin ku tulis.. dah banyak draft yang ku rangkai tapi satu pun x ku publishkan.. mybe time 2 aku tengah bengong time 2 kerana banyak sangat masalah yang melanda.. dan now still menata hati untuk menatap mentari di tahun ku yang baru.. doakan aku semoga ditahun2 yang akan datang aku semakin dewasa dan mampu bangkit dari keterpurukan masa laluku...

hurmmm... blog ni nak ubah ckit r.. buruk no background die.. amacam if i campo kaler blue n red?? ok ke x? nk try r....



Ida_Firdausi Copyright©